Buat risalah sendiri - program yang paling profesional sekilas

Buat risalah sendiri – program yang paling profesional sekilas

Pada masa kini, terdapat banyak cara untuk mengiklankan - media sosial, pemasaran digital, tetapi tidak ada yang lebih baik daripada risalah. Leporellos kecil ini murah untuk menghasilkan dan boleh diedarkan di tangan pelanggan berpotensi. Atas sebab ini, mereka dianggap sebagai pilihan yang sempurna untuk syarikat-syarikat dari semua jenis. Dalam jawatan ini, kami dengan senang hati menunjukkan kepada anda yang merupakan pilihan terbaik supaya anda boleh membuat risalah sendiri.

1. Yang terbaik - Adobe Illustrator

Adakah anda tertanya-tanya aplikasi mana dari Adobe Package yang paling sesuai untuk membuat risalah? Adakah ini Photoshop, Illustrator atau InDesign? Walaupun anda boleh melakukan semua ini dengan ketiga-tiga, pasukan kami telah menentukan bahawa Adobe Illustrator adalah pilihan terbaik. Kelebihan dan kekurangan yang kami terangkan dalam perkara berikut:

Photoshop dicirikan oleh hakikat bahawa ia boleh mengendalikan imej tunggal sepenuhnya. Walau bagaimanapun, ia tidak merancang keseluruhan halaman dengan baik. Fungsi Illustrator juga termasuk penyuntingan imej, tetapi tidak tepat seperti Photoshop. Walau bagaimanapun, kelebihannya ialah ia boleh menggabungkan semua foto dan teks dalam satu susun atur. Sebaliknya, InDesign adalah yang terbaik untuk buku kecil berbilang halaman. Oleh kerana tugas aplikasi Flyers adalah untuk menganjurkan kandungan, kami memilih Illustrator.

Adobe Illustrator sesuai untuk Windows dan Mac dan kos kira-kira 300 euro.

Mewujudkan risalah sendiri tidak begitu rumit

Buat risalah sendiri - tugas mudah dengan Adobe Illustrator


Bagaimana untuk mencipta risalah ini dengan Illustrator!

2. Mencetak Penciptaan - bukan hanya untuk poskad

Pemasangan produk ini boleh dilakukan dalam 13 bahasa. Program ini mungkin paling sesuai untuk menyatakan diri anda, berbanding dengan yang lain dalam siaran ini. Alasannya - pilihan cetakan benar-benar mesra pengguna. Malangnya, ia mempunyai fungsi terhad kerana ia memerlukan bayaran tambahan untuk digunakan. Pada mulanya anda mempunyai 2 templat dan untuk setiap dua orang lain anda harus memberi bayaran. Versi percuma menghasilkan risalah dengan tera air.

Sesuai untuk Windows dan Mac, versi boleh muat turun percuma.

Jadi lihat templat untuk membuat risalah itu sendiri

Print Creations flyers sendiri membuat templat yang berbeza

Antara muka program ini

antara muka yang mesra pengguna Flyer Buat Cetakan Cetak anda sendiri

3. GIMP - alternatif percuma

GIMP adalah Photoshop alternatif percuma yang terbaik untuk dicari. Jika anda membandingkan kedua-dua produk, ada juga yang mendakwa bahawa GIMP lebih baik. Produk ini sesuai untuk anda sekiranya anda serius untuk membuat risalah. Para pemula mempunyai masa yang sukar, jadi anda harus membaca arahan tentang cara menggunakan program ini sebelum menggunakannya. Jika anda mencari Perisian muat turun percuma untuk manipulasi imej, anda akan menemui produk ini.

Untuk Windows dan Mac, secara percuma.

Keputusan murah

GIMP adalah program percuma yang terbaik yang boleh anda meyakinkan


4. Microsoft Word - Diperbaharui

Bagaimana boleh? Saya fikir bahawa Word adalah program pemprosesan perkataan yang membosankan? Tidak lagi! Versi terkini (sejak Word 2007) dapat membuat poster, risalah dan peta. Jika anda melayari brosur dalam enjin carian Microsoft Word, anda akan menemui banyak hasil dalam beberapa saat yang kelihatan agak profesional. Setelah memilih templat, anda boleh dengan mudah memperibadikan teks, warna, grafik, kesan, dan banyak lagi.

Ia akan menjadi sempurna jika anda mengendalikan Microsoft Publisher, yang merupakan keputusan yang baik untuk risalah pakej Microsoft. Walau bagaimanapun, ia berfungsi dengan Word agak mudah. Di samping itu, Powerpoint juga boleh digunakan kerana ia mempunyai banyak fungsi biasa dengan kedua-duanya di atas.

Hanya untuk Windows - 135 Euro, jadi anda membeli Word.

Word - hanya klasik, namun begitu moden

gambaran keseluruhan peluang Word untuk reka bentuk flyer

Bagaimana untuk membuat risalah dengan Word?

5. SmartDraw - banyak templat

Sebaik sahaja anda memulakan pencipta risalah ini, anda akan menemui banyak templat untuk bermula dengan. Proses membina sangat mudah supaya anda dapat mencuba semua fungsi segera. Versi demo membolehkan 7 hari penggunaan percuma, bagaimanapun, kemungkinan percetakan terhad dan pasaran air muncul di depan. Program ini menyimpan fail dalam format .pdf, tetapi ia juga mempunyai format sendiri - .drdr dan .sdt.

Untuk Windows, minggu pertama percuma

Semua orang kini boleh membuat risalah sendiri

Reka bentuk flyer dengan alat tepat SmartDraw

6. Mudah Flyer Pencipta - cepat dan mudah

Untuk mengejutkan, program ini dibentangkan dalam tetingkap kecil 900 X 700 yang tidak boleh dimaksimumkan. Walau bagaimanapun, templat produk ini kelihatan profesional. Dalam satu minit anda boleh membuat risalah yang hampir tidak boleh dibezakan daripada kerja pakar. Malangnya, sesetengah templat mempunyai kesilapan ejaan yang harus anda perhatikan dan betul. Di Windows App Store anda akan menemui versi produk ini yang mempunyai hampir semua ciri-cirinya.

Untuk Windows, percuma dengan sekatan

Pencipta flyer mudah

Buat risalah dengan mudah dan cepat dengan program Easy Flyer Creator ini

7. LucidPress - pendaftaran diperlukan

Sekiranya anda mengklik "Cuba sekarang", anda boleh mula mencipta dengan serta-merta. Antara muka adalah mesra pengguna, tetapi anda akan terpaksa mendaftar. Jika tidak, anda tidak akan dapat menyimpan kerja anda atau membaginya dalam media sosial.

Pendaftaran malangnya berkaitan dengan yuran. Diskaun 20 peratus dijamin jika anda melanggan satu tahun. Biasanya anda membayar sekitar 10 dolar setiap bulan. Terdapat pilihan untuk kerja berpasukan, di mana 300 pengguna boleh bekerja pada selebaran pada masa yang sama. Adakah itu praktikal? Sebenarnya, Adobe Pakej kos banyak dan mempunyai utiliti yang lebih baik.

Web App, 14 hari percuma

Pelbagai templat

Edit teks dan foto sama dengan Lucid - Flyer Print

8. PosterMyWall - Pencipta Dalam Talian

Pencipta flyer dalam talian malangnya mempunyai pilihan yang lebih sedikit daripada program, tetapi mereka lebih cepat dan lebih murah. Dengan PosterMyWall tidak ada seting rumit, hanya klik pada "Create Flyer". Ini akan membimbing anda ke pelbagai templat. Pertama anda membuat latar belakang dari lima pilihan, termasuk set gambar anda sendiri. Di samping itu, program ini digabungkan dengan galeri gambar siap untuk risalah anda. Pilihan ini membolehkan pengguna yang tidak berpengalaman membuat risalah yang indah.

Secara umum, sangat menyenangkan untuk bekerja dengan PosterMyWall, tetapi ada tangkapan. Jika anda ingin menyimpan kerja anda, produk tersebut mengenakan bayaran untuk kualiti. Pilihan percuma malangnya dengan tanda air besar di tengah. Oleh itu, lebih baik jika anda hanya mengamalkan penciptaan flyer dengan program ini, tetapi buat pengiklanan anda pada aplikasi lain.

Web App, percuma dengan tera air

Program ini menawarkan galeri untuk risalah

gambaran keseluruhan PosterMyWall dengan galeri besarnya

Anda boleh membuat risalah begitu banyak

banyak risalah yang anda buat sendiri dalam pelbagai warna

Dengan program ini, penciptaan ini berfungsi dengan mudah dan cepat, walaupun kita perlu melabur wang. Walau bagaimanapun, ia sentiasa menjimatkan untuk melakukan kerja sendiri. Di samping itu, lebih baik untuk mengembangkan konsep anda sendiri jika anda membuat risalah sendiri.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: