Jika anda mempunyai anak, setiap tempat yang sesuai atau tidak sesuai berubah menjadi kawasan yang berubah. Atau tidak? Dari pengalaman murni, anda tahu bahawa ia adalah yang paling mudah untuk membuat sudut untuk bayi di mana ia boleh membungkus dengan aman.

Untuk ibu-ibu, yang tidak selalu mahu menjaga bayi mereka bergerak dan membungkus, kami telah menemui penyelesaian yang baik. Lihatlah!

 Menukar meja, menukar meja, menukar mat 60 × 70 - Peralatan lengkap untuk bayi anda

Sekiranya anda ingin membuang meja yang berubah-ubah terus dari bilik tidur atau tapak semaian, anda mempunyai kemungkinan menggunakan mesin basuh atau pengering. Apa yang anda perlukan dalam kes ini adalah peranti yang kukuh di mana anda tidak akan takut untuk meletakkan bayi anda. Ia juga perlu ruang yang menawarkan banyak ruang penyimpanan untuk lampin dan tuala basah. Khususnya untuk tujuan ini, para pereka telah mencipta lampiran meja yang berubah-ubah yang selesa dan menukar pad.

Mesin basuh atau pengering sebagai meja yang berubah-ubah

Wicke lemari berubah mat-2


Menukar tuala untuk mesin basuh dan pengering

Untuk dimensi khas mesin basuh atau pengering, terdapat pad ubah dalam pelbagai reka bentuk untuk membeli. Walau bagaimanapun, adalah baik untuk diingat bahawa tidak semua langkah menawarkan pelbagai variasi. Ini juga berlaku dengan dimensi 60 × 70, mis.

Menukar pad 60 × 70: plastik atau tekstil?

Di bilik mandi, tikar yang berubah-ubah datang bersentuhan dengan banyak air. Oleh itu, adalah idea yang baik untuk membekalkan sokongan plastik. Tuala kanak-kanak akan memastikan bahawa kanak-kanak itu tetap panas.

Kebanyakan artikel perlu dipesan di amazon.com:

vetch dada berubah mat amazon

Di bawah ini anda dapat melihat beberapa cadangan untuk Mengubah Pad 60 × 70, yang telah kami pilih sebagai ukuran sampel untuk menggambarkan peralatan bayi keseluruhan.

vetch dada berubah mat-60x70-3

berubah mat-60x70


berubah mat-60x70-2 berubah mat-60x70-3 berubah mat-60x70-4 berubah mat-60x70-5
berubah mat-60x70-7

Bina jadual perubahan anda sendiri

Jika anda tidak dapat mencari kasur yang berubah-ubah akhir-akhir ini, cuba buat jadual yang berubah: ambil ukuran mesin basuh, beli papan, potong dan skru bersama. Kemudian anda mempunyai kelebihan lain - anda tidak lagi perlu mencari saiz yang sangat spesifik yang mengubah mat 60 × 70.

vetch dada berubah mat-diri membina

vetch dada berubah mat menukar set mat