I forrige uke har vi allerede fortalt deg mye om 3D-romplanleggerne og trenderne nedenfor. Vi har også fortalt deg hvor praktisk 3D-planleggerne av Ikea er. I dag vil vi informere deg mer om den siste innovasjonen, som oppdager helt nye dimensjoner. Ikke bare å designe rom, men også å skape objekter nesten. Et fortjent bidrag her igjen har Ikea med Garderobe arrangør Ikea.

Garderobe arrangør Ikea for den perfekte garderoben!

Cabinet Planner Ikea pax-garderobe-2


Med Pax Planner Ikea må du velge mellom to alternativer i begynnelsen. Enten kan du bruke en ferdig utgangskombinasjon, som du deretter kan endre for å passe dine personlige krav, eller du kan ta en helt ny beslutning for kabinettet.

En vanlig garderobe passer ikke? Bruk deretter kabinettplanleggeren Ikea!

Cabinet Planner Ikea pax-garderobe-sammensetning

I det første tilfellet har du muligheten til å velge en av de tre ferdige designene:

Cabinet Planner Ikea paxplaner

-> Nexus

-> Ilseng

-> Nasvik

Før du begynner med den vesentlige delen, ville det være nyttig for deg å endre gulvplanen ved å fargelegge veggen eller tapetet på rommet ditt til maksimum for en bedre ide. Det samme gjelder gulvet og sammensetningen av veggene som helhet. Ikke glem å legge til dører og vinduer!

Cabinet Planner Ikea-2d-view


Nederst til venstre, i et veldig sympatisk torg, kan du også se hele rommet og plasseringen av skapet. Det er unødvendig å si at kabinettdesigneren også tilbyr et 2D-syn.

Cabinet Planner Ikea utsikt

Cabinet Planner Ikea-of-hver-hjørnet

Øverst til venstre er et stille søtt målebånd som du kan justere og endre dimensjonene på. Ferdig med det, kan du allerede slå til det virkelige arbeidet.

Cabinet Planner Ike-2
Design kabinettene på kabinettet - hengslet dør eller skyvedør er en viktig beslutning her. Deretter legger du også alle boksene, skuffene, hyllene, kleshengerne, skosystemene og alt du trenger. Hvis stilen ikke appellerer til deg som i begynnelsen, kan du alltid laste inn en ny fra galleriet.

Cabinet Planner Ikea ny stil

 Det vi finner veldig positivt er igjen det faktum at du alltid kan se prisen på prosjektet ditt.

Cabinet Planner Ikea 1
Og ikke panikk, hvis du trenger ytterligere forklaring på våre korte forklaringer, har Ikea-eksperter også tenkt på det: Spesielt for deg er også brukerhåndboken tilgjengelig.

Garderobe Planner Bruke Ikea Guide er enda enklere!

Cabinet Planner Ikea brukerveiledning