Gevirene er en av de eldste former for smykker for menneskeheten. Antler smykker er kjent fra oldtiden, da jegerne ga sine kvinner med tennene eller rovets horn etter jakten. Så, virkelig, mye tid har gått, men appell av antler smykker er fortsatt der. Antler smykker sørger for at hjemmet ditt har en unik stil, og du trenger ikke å være en jeger eller en jeger.

Antler er et vakkert materiale og kan enkelt bearbeides med det riktige verktøyet, selv om du er nybegynner i feltet. Du kan finne mer informasjon om redigering både på internett og med en mester som vil håndtere det og gjøre dine ønsker til virkelighet. I vår artikkel vil vi gjerne vise deg noen bilder hvordan Deco gevirer kunne integrere hjemme og til og med enkelt. Mange av bildene viser deco vinkler som har beholdt sitt opprinnelige utseende, skaper et antikkmiljø i hjemmet.

23 ideer til deco gevirer i leiligheten

Sett accent på dine deco vinkler

Det er mange alternativer som du kan tenke deg på ditt deco-vinger i et rom. Det kan tjene som en aksent i rommet, hvis f.eks. representerer en lysekrone eller gulvlampe. Lysestake eller vase med gevirer - motiver er også en god idé, noe som er veldig vanlig.

deco-gevir chandelier-


Dine deco antlers gjør en bemerkelsesverdig detalj

På den annen side har du også muligheten til din Deco gevirer å forlate det diskret i hjørnet og fortsatt være sikker på at det ikke går ubemerket. Dette er akkurat tilfellet med speilet laget av gevir eller med klærestativet. Vær kreativ og finn din egen måte å vise dine deco-gevirer til verden!

Deco-horn-cup

deco-gevir-flaske-med-briller

Deco-horn-gardin beholder


Deco-horn-container

Deco-horn-tre

deco-gevir-stearinlys deco-gevir-lysestake

 

deco-gevir-lysekrone-luksus

deco-gevir - lysekrone-med-pærer

deco-horn lysekrone-dekorasjoner

deco-horn lysekroner og hvite

Deco-horn-lampe

Deco-horn-lampe-2-

Deco-horn-smykker holder
Deco-horn-med-bumen

deco-gevir-to-flaske

deco-gevir-frukt container

deco-gevir-speil

Deco-horn-stol

lampe-Deco-horn

 

deco-gevir watch

antler med hueten-resized